Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare leverancier voor springkussens ben je bij Boomerang Verhuur aan het juiste adres. Onze springkussens zijn allemaal gekeurd en beschikken over een certificaat. Ook zijn wij blijvend opzoek om ons assortiment te blijven uitbreiden. Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Onze springkussens

Bekijk hier welke springkussens wij allemaal verhuren! De prijzen op de site zijn allemaal inclusief BTW.

Naam: SuperKoe

Dit grote springkussen is bedoeld veel springplezier voor een ‘’grote’’ groep kinderen. Het is voorzien van een dak dus met een beetje slecht weer moet het geen probleem zijn. Door het nieuwe veiligheidssyteem kunnen de kinderen niet van de wanden af klimmen.  Het springkussen is bedoeld voor 15 kinderen. Het springkussen bevat een dak tegen de regen.

Afmeting:  5 x 6 m
€ 120,- per dag!

Naam: Spoetnik

Het originele disco springkussen van Boomerang is een nieuwe sensatie op het gebied van springkussens. Dit springkussen is bedoeld voor een  groep kinderen tussen de  10 en 12 kinderen. Het springkussen bevat kijkgaten zodat de kinderen naar buiten kunnen kijken en zelf ook in de gaten gehouden kunnen worden.  Het springkussen heeft 4,5 meter doorsnede

Doorsnede:  4,5 m
€ 80,- per dag!

Naam: Carrousel

In het springkussen zijn diverse obstakels geplaatst voor héél veel en urenlang speelplezier. Daarnaast kunnen kinderen van de glijbaan glijden en uiteraard is er genoeg ruimte over om lekker te springen. Het springkussen bevat een dak wat bestemd is tegen slecht weer. De carrousel is bedoeld tussen de 10 en 12 kinderen.

Afmeting:  5,8 x 6,9 x 4,9 m
€ 110,- per dag!

Naam: Saloon

In het springkussen zijn diverse obstakels geplaatst voor héél veel en urenlang speelplezier. Daarnaast is er uiteraard is er genoeg ruimte over om lekker te springen. De saloon bevat een dak voor de regen.

Afmeting:  5,2 x 4,0 x 4,4 m
€ 95,- per dag!

Naam: Paard met ruiter

Spring op het kussen en ervaar de sprongkracht van het paard. Het springkussen bestaat uit een groot paard met daarop een ruiter. Paarden kunnen normaliter erg hoog springen, maar kun jij dit ook? Het springkussen is bedoeld voor 10 tot 12 kinderen en heeft een dak voor de regen tegen te gaan.

Afmeting:  5,2 x 4,0 x 4,4 m
€ 95,- per dag!